logo Meneer John

Uw naam / your name*

Bedrijfsnaam / company

Telefoon / telephone:*

E-mail adres / E-mail address:*

Uw bericht / your message:*

Veiligheidscode / security code*

** Veiligheidscode / Securitycode = 5BA842

Op zoek naar projectbegeleiding voor uw internetproject? Dan is de web projectleider of internet projectleider iets voor u!
Bezoek www.cookin.nl voor vrijblijvend advies.

Mountainbike begeleiding

Je wilt dit jaar een mtb marathon of wedstrijd gaan rijden en moet nog beginnen met trainen? Maar hoe doe je dat? Waar begin je? En hoe deel je je trainingen in? Voor het rijden van een goede wedstrijd of bevredigende marathon moet alles kloppen. Wij doen met jou als personal mountainbike trainer een mountainbike check, maken een mountainbike trainingsschema en bereiden je voor op raceday! Lees hier meer over mountainbike begeleiding

Mountainbike onderhoud

Je mountainbike kraakt? Tikje in de trapas?Wij kijken samen met u wat er mis is of fietsen even met u mee om te zien wat er mis is. Daarna gaan we aan de slag om je mountainbike weer tip-top te krijgen. Wanneer onderdelen vervangen moeten worden, dan krijgt u dat van tevoren te horen en bespreken we met u wat de beste alternatieven zijn. Zonder verassingen dus. Lees hier alles over mountainbike onderhoud

Koffiegek of thuisbarista

Je hoort er niet meer bij als je voorgemalen koffie koopt ;-) Zelf malen of zelfs branden, het kan niet gek genoeg. De gemiddelde thuisbarista draait er zijn hand niet voor om. Alles wat je wilt weten over koffie, zetwijzen en koffienieuws vind je op Koffiegek.nl.

Fietser in hart en nieren?

Dan is fiets-blog Ride It! the place to be. Hier vind je alle nieuwtjes, producten en evenementen voor de sportieve fietser. Of je nu fietst op een racefiets, gravelbike, mountainbike of bmx, op Ride It! kom je aan je trekken.